Pytania do Agnieszki Jordan-Gondorek (imadoki)

1
Oto temat, w którym można zadawać wszelkie pytania dotyczące twórczości Agnieszki. Chodzi tu nie o bardziej ogólne porady, bo tych jest pełno w różnych działach, ale właśnie o pytania do naszej Autorki.

Obrazek
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

12
Iwoneczka pisze: Gratulacje!!! :) Chyba należą się podwójne - z okazji narodzin Córki i wydania książki. Powodzenia w dalszym pisaniu i wydawaniu:) Ps. Bardzo mnie interesuje technika czytania podczas karmienia:)
Ooo tak to jest sztuka :mrgreen: jeszcze trzeba się starać, żeby bezszelestnie przewracać kartki, ale sztuka pisania książki podczas karmienia to jest dopiero hardcore :twisted:

15
Serdecznie dziękuję za gratulacje. Powiem Wam, że dziwnie się czuję we fiolecie, jakoś trudno mi w to wszystko uwierzyć, a czasu mało, bo Zuza nie lubi być sama i ma przestawioną dobę, więc oduczam się spać. A pora zabrać się za kolejną książkę. Na razie układam linię fabularną i męczę znajomych, którzy mogą mieć potrzebne mi informacje. Ostatnio jeden z nich, ( od lat związany z liniami lotniczymi) po całym dniu odpowiadania na dziwne pytania zapytał wprost, czy planuję porwać samolot. Także coś, wolno bo wolno, ale się dzieje :)

Nie wiem, czy to tylko marketing i czy jest się z czego cieszyć, ale w dwóch księgarniach internetowych Dziewczyna z warkoczem ma status bestsellera. No dobra, cieszę się, :<3<3: w końcu moje marzenie o wydaniu książki się spełniło :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
Everything happens for a reason
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa Pisarzy”