Pytania do Adrianny Filimonowicz

79
Moja debiutancka powieść "Taniec gór żywych" spod szyldu wydawnictwa Genius Creations przeszła pod skrzydła Inanny. Z tej okazji przypominam o książce i zachęcam do lektury (także ponownej, bo niedługo kolejny tekst z tego świata powinien trafić do czytelników! ;) ). Obecnie dostępny tylko e-book, ale jak trafi do serduszek czytelników, to może i się zmaterializuje :)
Tym bardziej zachęcam. Dorwać można chociażby na Legimi:
https://www.legimi.pl/ebook-taniec-gor- ... 72296.html

Obrazek
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

81
Uprzejmie donoszę, że szykuje mi się spotkanie autorskie (pierwsze ever, więc będzie stresik) wokół powieści "Odejścia" :)
24 czerwca (wtorek), godz. 19:00
Warszawa, Najlepsza Księgarnia, ul. ul. Augusta Cieszkowskiego 1/3 (pasaż handlowy od ul. Słowackiego).

Zapraszam :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.

Strona autorska
Powieść "Odejścia"

82
Kolejna opowieść w klimatach "Tańca gór żywych" :D Coś między mikropowieścią a długim opowiadaniem. Dostępne w e-booki, nakładem Inanny. Między innymi na Legimi, w księgarni madbooks, a z czasem pewnie na kolejnych platformach.

Łapcie link: https://www.legimi.pl/ebook-w-pogoni-za ... 02381.html

Strona autorska
Powieść "Odejścia"

85
Czarna Emma pisze: (sob 21 cze 2025, 19:24) Adrianna, lecisz jak burza! :)
No, bardziej jak mżawka. Ale byle do przodu :)
ithi pisze: (sob 21 cze 2025, 20:39) Dodałam na półkę!
<3 Dziękuję! Życzę miłej lektury.

Strona autorska
Powieść "Odejścia"

86
Po raz kolejny zawitałam na łamy Nowej Fantastyki :D W sierpniowym numerze znajdziecie moje opowiadanie pt. "Symbioza". Morze, układ między ludźmi a potworami żyjącymi gdzieś głęboko na dnie i ambitna sędzia, która wydała niesprawiedliwy, niosący straszliwe konsekwencje wyrok.
Zachęcam do lektury!
Rozglądajcie się w kioskach za tą okładką:
Obrazek
Albo wpadajcie na Legimi lub na Nexto.

Strona autorska
Powieść "Odejścia"

Wróć do „Strefa Pisarzy”