Pytania do Adrianny Filimonowicz

46

Latest post of the previous page:

No i wreszcie są "Wiedźmy"! :D
Antologia opowiadań o (surprise, surprise) wiedźmach, w której znajdziecie mój tekst pt. "Być darem, być przekleństwem" ma dziś premierę :D
Zbiór dostępny jest jedynie w formie elektronicznej (e-book i audiobook) na różnych platformach, a także w abonamencie Legimi. Zachęcam do lektury :D

Obrazek
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

50
No i jest! Dziś do sprzedaży wszedł 500. numer Nowej Fantastyki, a w nim (wśród wielu innych dobroci) moje opowiadanie Magia u kresu. Łapcie, czytajcie, jak podzielicie się wrażeniami, to też będzie mi bardzo miło :D

Szukajcie tej okładki:
Obrazek
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.

Strona autorska
Powieść "Odejścia"

52
Kolejne moje opowiadanie ujrzało światło dzienne. Tym razem w kolejnej antologii projektu Zapomniane Sny, pt. "Zakazane szlaki" znajdziecie "Ostatni wspólny spacer". Zachęcam do lektury :D

Antologia dostępna w formie e-booka, na zasadach charityware, czyli: pobieracie za free, ale zachęcamy do wsparcia fundacji, w tym wypadku konkretnie projektu Bezpieczny Kazbek (ratownictwo górskie).

Znajdziecie ją tuta: https://www.zapomnianesny.pl/zakazane-szlaki/

Strona autorska
Powieść "Odejścia"

57
Po raz kolejny udało mi się trafić na łamy "Nowej Fantastyki"! :mrgreen: W numerze lutowym, który właśnie wszedł do sprzedaży znajdziecie moje opowiadanie "Ratując umarłych".
Obrazek

Strona autorska
Powieść "Odejścia"

59
Cudnie :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Wróć do „Strefa Pisarzy”