Pytania do Małgorzaty Garkowskiej "ithilhin"

316

Latest post of the previous page:

Targi Książki w Krakowie

Jak ktoś ma ochotę mnie zobaczyć, to będę w sobotę 29 października:

⏰15:00 Powieści z historią w tle. Sala Lwów C
Agnieszka Zakrzewska
Magdalena Witkiewicz
Małgorzata Garkowska
- panel poprowadzi Anna Sakowicz z wydawnictwa FLOW - rozmowa będzie transmitowana na Facebooku.

⏰ 16:00 stoisko D16
razem z innymi Autorkami z antologii "Sekrety Orientu" wydanej przez Wydawnictwo Miraż

⏰17:00 Agnieszka Zakrzewska, Małgorzata Garkowska - Stoisko Platona C68 zapraszamy na podpisywanie książek.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

322
dawno się nie chwaliłam ;)

dziś premiera mojej 11 książki:

Obrazek

powiązanej bohaterami z poprzednią:

Obrazek

Okładki i wydanie oceniam na 11/10, naprawdę FLOW dba o wszystkie szczegóły z samopoczuciem autora włącznie. Bardzo się cieszę, że trafiłam do tego wydawnictwa.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

323
Gratulacje! :D Dbałość o detale w tych wydaniach jest faktycznie fantastyczna. Trzymam kciuki za dalszą, fantastyczną współpracę :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

330
Dziękuję, KOchani za gratulacje ;*

O eMce na razie nie wiem , ale będę na festiwalu książek w Płocku we wrześniu. chyba jako atrakcja turystyczna :lol: bo chcieli kogoś z Płocka. ten festiwal organizują samowydawcy, ale potkania mają być z różnymi ludźmi, z tymi z wydawnictw tradycyjnych też.
gosia

Obrazek

Wróć do „Strefa Pisarzy”