Nie nie mów, póki nie staniesz przed 50 dzieciaków, którym musisz wymyślić dedykacje wiedząc, że zaraz po odejściu od stolika zaczną je porównywać = każda musi być inna
Gdzie tam ja i konkursy... Moze przy drugiej turze Łacznie z egzemplarzem, ktory zostanie ze mna na zawsze, mam tego wszystkiego 20 sztuk (ale spora częsc jest juz zaklepana)
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." • • "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." • • "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
No i się nie pochwaliłeś , a ja to tak dawno nie zaglądałem, że nie zauważyłem, co to za rzeczy się dzieją.
Zostaje więc tylko pogratulować (choć z lekkim opóźnieniem ) i nabyć ten wolumin .
Żyję, żyję, ale ostatnimi czasy to mnie bardziej praca i zabawa z 3d pochłania, tak że na pisanie nie ma czasu. Ale jest plan odkopać stare rzeczy i je w końcu może skoczyć .