1832
A ja nie mam funduszy na nowe wampiry... Szkoda tylko, że okładka "Wampira z M-3" nie trzyma się standardów współczesnych powieści emo-wampirycznych! Gdzie czarne tło? Krwiste litery i jakieś blade łapska/cokolwiek ściskające cokolwiek? Chociażby kartkę na mięso/czosnek? ;)* Ma pan dużo do powiedzenia odnośnie swoich okładek?

Swoją drogą: Planuje pan napisanie kolejnego tomu przygód "Kuzynek"? Czy "Księżniczkę", "Kuzynki" i "Dziedziczki" można traktować już jako zamkniętą całość?

*Uff... W końcu odreagowałem bliskie spotkanie ze WSZYSTKIMI tomami historii Edłarda. Skąd miałem wiedzieć, że były w tamtej reklamówce? :(

1833
rozumiem że brak półnagiej laski z kłami na okładce to bład marketingowy? ;)
pomysł z kartką na mięso niezły - zgłoszę grafikowi przy pracy nad drugim tomem (kiedyś).

*

Kuzynki na razie zamknięte - ale nie wykluczam...

1834
I to skandaliczny błąd marketingowy! Chociaż... Tak naprawdę nie chodziło mi o półnagie laski, a co dopiero kobiety ;). Myślałem o czymś w tym stylu:
http://img26.imageshack.us/img26/1573/eb7693a078zz8.jpg

W dowolnym empiku może pan wdepnąć w stertę "wampirycznych" książek z okładkami tworzonymi według jednego wzoru. Wyśmiać to graficznie? Dlaczego nie, prawda?
pomysł z kartką na mięso niezły - zgłoszę grafikowi przy pracy nad drugim tomem (kiedyś).
Miło :) Teraz tylko czekać na odpowiednią notkę w drugim tomie ;).
Kuzynki na razie zamknięte
Szkoda.
ale nie wykluczam...
Poczekam.

1837
Maladrill pisze:No to chyba znaczy, że Fabryka strzela prosto w target Andrzeja. Zaskoczeniem powinno być reklamowanie tej książki na portalu twój dom...
Ja się zdziwiłem, gdy zobaczyłem Był sobie złodziej Jacka Skowrońskiego na Demotach. A to były pierwsze dni po moim zalogowaniu się tutaj. :)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

1838
Ja nie pytam o nic, tylko dziękuję za wywiad do "Blasku Płomienia". Albo właściwie, to zapytam. Widziałeś już, Andrzeju, e-zin? Jeśli nie, to czy w ogóle jesteś nim zainteresowany?

1841
O, Tony, a ty skąd to wytrzasnąłeś? Jakaś znajoma dusza z Jaskini? :)

Co się rzuciło - przynajmniej mnie - najbardziej w oczy, to cyrki, jakie zostały porobione z twoim zdjęciem, Andrzeju. Ale mamy nadzieję, że zrozumiesz, że zwyczajne nie pasowałoby do ogólnego wyglądu e-zinu.

1843
Jaskiniowców jest na forum chyba całkiem sporo ;).

Mam pytanie co do wszystkich "poradników", które umieszcza pan w książkach - szczególnie w trylogii panien Kruszewskich. Wyszukuje pan informacje w fachowej literaturze? W internecie, czy może z własnego/najbliższych/znajomych doświadczenia?

Wróć do „Strefa Pisarzy”