Pytania do Agnieszki Jordan-Gondorek (imadoki)

16

Latest post of the previous page:

Serdecznie dziękuję za gratulacje. Powiem Wam, że dziwnie się czuję we fiolecie, jakoś trudno mi w to wszystko uwierzyć, a czasu mało, bo Zuza nie lubi być sama i ma przestawioną dobę, więc oduczam się spać. A pora zabrać się za kolejną książkę. Na razie układam linię fabularną i męczę znajomych, którzy mogą mieć potrzebne mi informacje. Ostatnio jeden z nich, ( od lat związany z liniami lotniczymi) po całym dniu odpowiadania na dziwne pytania zapytał wprost, czy planuję porwać samolot. Także coś, wolno bo wolno, ale się dzieje :)

Nie wiem, czy to tylko marketing i czy jest się z czego cieszyć, ale w dwóch księgarniach internetowych Dziewczyna z warkoczem ma status bestsellera. No dobra, cieszę się, :<3<3: w końcu moje marzenie o wydaniu książki się spełniło :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
Everything happens for a reason

19
Bardzo rzadko tu bywam, ale opieka nad córką jest bardzo absorbująca. Ale skaczę że szczęścia, bo od poniedziałku moja Dziewczyna z warkoczem trafi do sieci Biedronka :<3<3: Co tam jakieś Empiki, biedronek jest znacznie więcej. Może po drodze do kasy wyladuję w jakimś koszyku obok margaryny i herbaty :twisted: . Ja pójdę upolować Bańki mydlane Edyty Świętek :mrgreen: :mrgreen:

26
Super, gratulacje :D Z ciekawości człeka, który co i raz dobija się do różnych wydawnictw spytam, gdzie wydanie i jak wrażenia ze współpracy? :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

27
Adrianna, też się odbijałam od ściany do ściany i czułam się już bardzo nie fajnie, aż natrafiłam na Wydawnictwo Nie powiem. Podeszłam sceptycznie, bo to opcja z częściowym finansowaniem, ale znajoma blogerka ręczyła za nich, więc powiedziałam "raz się umiera".

I powiem ci, że miło się zaskoczyłam. Umowa jest jasna, poza tym obgadałam dużo spraw przez telefon. W Replice tego nie miałam, o wszystkim decydowało wydawnictwo, a ja się musiałam zgodzić. A tutaj dostałam jakieś 9 propozycji okładki i powiedziałam, że żadna mi się nie podoba. I wspólnie stworzyliśmy te dziesiątą, najpiękniejszą. Wejdź sobie na strone Nie powiem i poczytaj. Właścicielami wydawnictwa są Dorota Foryś i Marcin Halski.

28
O, ciekawe. Dzięki za odpowiedź. Nie mój kierunek jak tak patrzę, ale fajnie wiedzieć, że bywa model współfinansowany, z którego autor jest zadowolony.
Trzymam kciuki, żeby współpraca dalej szła super i za sukces książki :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa Pisarzy”