Masz o sobie bardzo duże mniemanie, albo wyjątkowo niskie o innych. Zacznij pracować nad swoimi tekstami, może tam dopatrzysz się w końcu czegoś żenującego – poszukaj żenady w swoim krytykanctwie. Co do motoryzacji to merdasz się jak rybka na wędce.
Życzę Ci żebyś zmienił bambosze na lepsze obuwie i przestał malować sobie paznokcie – zasmakował drogi i napisał o tym dobry tekst. Z ogromną przyjemnością to przeczytam:)
I przestań z tą wyświechtaną metaforą o duszeniu sprzęgła tym razem wzbogaconą o węża i chomika – bardzo obrazowe. Bardzo.
Nie uzurpuję znajomości tematu, cenie sensowne uwagi. Tutaj przykładem jest chociażby nasz kolega, użytkownik tego forum Jacek_L Dobrze ze on z tego nie wyrósł i mam nadzieję że nie wyrośnie.
Panowie! Kończymy! Resztę - na PW lub w innym wątku. Natasza
człowiek chce weryfikować odnosząc się tylko i wyłącznie do tekstu, ale co jakiś czas w odpowiedzi spotykam ataki jak wyżej.
jakkolwiek nędzne, jadowite, bezempatyczne itd. byłyby moje recenzje, to zawsze dotyczą tylko i wyłącznie tekstu,
nie pozwalam sobie na analizy osobowości osób o których nic nie wiem i na oczy nie widziałem: Masz o sobie bardzo duże mniemanie, albo wyjątkowo niskie o innych
i nie odbijam piłeczki gdy ktoś skrytykuje mój tekst na zasadzie- sam piszesz słabo: Zacznij pracować nad swoimi tekstami, może tam dopatrzysz się w końcu czegoś żenującego ,
zupełnym nieporozumieniem (pamiętajcie, że w odpowiedzi na weryfikację!) są życiowe rady i życzenia: Życzę Ci żebyś zmienił bambosze na lepsze obuwie i przestał malować sobie paznokcie – zasmakował drogi i napisał o tym dobry tekst.
a potem lament, że grafomanów bijo i zdziwienie, że nikt nie chce weryfikować