Moja wina.Pan Nikt

1
weryfikatorium.pl/forum/viewtopic.php?t=17948c
Zawsze była przeciwna "kwarantannie" autorów, więc nic dziwnego, że tu zabieram głos. Dość ciekawy utwór. Krótko i na temat, a jaki ładunek emocji niesie w sobie.
"Tak, przyzwyczaiłem. Nie, pragnąłem."
O kurcze, dawno nie czytałam takiego tekstu i dobrze, że dziś na niego trafiłam.
Aby dodać trochę dziegciu -ciekawe jak się autor sprawdza w dłuższych formach.
"W końcu każde kłamstwo powtarzane dziesięć razy z czasem staje się prawdą" = a to już Gebels, tylko on mówił o 1000 powtórkach. :lol:
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

Re: Moja wina.Pan Nikt

2
gebilis pisze:weryfikatorium.pl/forum/viewtopic.php?t=17948c
Zawsze była przeciwna "kwarantannie" autorów, więc nic dziwnego, że tu zabieram głos. Dość ciekawy utwór. Krótko i na temat, a jaki ładunek emocji niesie w sobie.
"Tak, przyzwyczaiłem. Nie, pragnąłem."
O kurcze, dawno nie czytałam takiego tekstu i dobrze, że dziś na niego trafiłam.
Aby dodać trochę dziegciu -ciekawe jak się autor sprawdza w dłuższych formach.
"W końcu każde kłamstwo powtarzane dziesięć razy z czasem staje się prawdą" = a to już Gebels, tylko on mówił o 1000 powtórkach. :lol:

Ja rozumie, że coś takiego jak 'twarda perswazja' to pojęcie dla ciebie nie zrozumiałe, ale naprawdę nie musisz tego pokazywać. Poza tym na twoim miejscu sięgnąłbym choćby po 'Rozwiązane tajemnice' Roberta Caldini'ego. No cóż live is brutal. Jak kogoś kręci przemoc emocjonalna wynikającą z niedojrzałości emocjonalnej, to już tak jest.

Ale fajnie, że przeczytałeś mój tekst. Przynajmniej już na samym początku dostałem 'cynka', że ludzie na tym portalu lubią pisać o czymś, o czym nie mają pojęcia. A opinia o tym, że portal jest hardkorowy, to lekkie (eufemistycznie pisząc) nieporozumienie. lol

[ Komentarz dodany przez: ithilhin: Pią 29 Sty, 2016 ]
Panie Nikt uprzejmie proszę o zachowanie elementarnych zasad dyskusji. Takich co nie rozumieją oznaczamy czerwonym paskiem, więc jeśli nie chcesz go nosić, to zrozum. Dziękuję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rozmowy o tekstach z 'Tuwrzucia'”