Piersi [wulgaryzmy]

1
Pochyliła się nade mną. Mogłem przyjrzeć się srebrnemu wisiorkowi wciśniętemu w rowek między piersiami. Guziki bluzki zatrzeszczały ledwo wytrzymując pod naporem biustu. Zapobiegając rozdarciu szybko uwolniłem moje skarby.
Odetchnęła głęboko, a cycuszki zachęcająco zafalowały. Wodziłem opuszkami palców wokół twardniejących sutków. Chciałem być delikatny i czuły… Jej cycki.
I ja!
Zerżnąć, wyruchać te bimbały. Ścisnąć i wpychać się bez zważania na cokolwiek. Skupić się tylko na sobie. Ta myśl przesłoniła wszystko inne.

Ze złością odsunął się od monitora. „Przedstaw krótką scenkę wykorzystując jak najwięcej synonimów słowa piersi, bez używania wulgaryzmów”. Co za idiota wymyślił taki temat? Scenka? Cycki? Bez wulgaryzmów? Niewykonalne.

red. Natasza
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Piersi [wulgaryzmy]

3
Dobre. ciekawy zwrot akcji w finale.

Ze złością odsunął się od monitora.

Klawiatury? Komputera? "Od monitora" miałoby sens, gdyby pisał na ekranie dotykowym.
Strach herbu Cztery Patyki, książę na Miedzy, Ugorze etc. do usług

Piersi [wulgaryzmy]

5
Jest drabel:)

Ja bym go delikatnie rozczapierzył

WWWPochyliła się nade mną. Mogłem przyjrzeć się srebrnemu wisiorkowi wciśniętemu w rowek między piersiami. Guziki bluzki zatrzeszczały ledwo wytrzymując pod naporem biustu. Zapobiegając rozdarciu szybko uwolniłem moje skarby.
WWWOdetchnęła głęboko, a cycuszki zachęcająco zafalowały. Wodziłem opuszkami palców wokół twardniejących sutków. Chciałem być delikatny i czuły… Jej cyki.
WWWI ja!
WWWZerżnąć, wyruchać te bimbały. Ścisnąć i wpychać się bez zważania na cokolwiek. Skupić się tylko na sobie. Ta myśl przesłoniła wszystko inne. Ze złością odsunął się od monitora.

WWWPrzedstaw krótką scenkę wykorzystując jak najwięcej synonimów słowa piersi, bez używania wulgaryzmów.

WWWCo za idiota wymyślił taki temat? Scenka? Cycki? Bez wulgaryzmów? Niewykonalne.

Baribal pisze: Odpowiem niedźwiedziem, misie podoba. :D
Jest gdzieś wspólny pierwiastek http://weryfikatorium.pl/forum/viewtopi ... 67&t=18954

:D

Piersi [wulgaryzmy]

6
Dziękuję wszystkim komentującym:)
Dziękuję Nataszy za redakcję i wszystkie uwagi :)
brat_ruina, bardzo podoba mi się Twoje delikatne rozczapierzenie :)
Cieszę się, że ten drabelek wywołał uśmiech na twarzy :) Przynajmniej u kilku osób :)

Piersi [wulgaryzmy]

10
Romek Pawlak pisze: Zastanawiam się, gdzie tu wulgaryzmy...
Gdyby nie formalne wymogi forum - nie oznaczałabym wulgaryzmów:))
Następnym razem wrzucę na porzeczkową i nie będę się ograniczać:)
Aczkolwiek nie wiem czy będzie równie "uroczo" :))
ODPOWIEDZ

Wróć do „Miniatura literacka”