Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak prowadzicie sprzedaż książek na spotkaniach autorskich?Wystawoacie paragon?
Trzeba mieć założoną działalność?
Moderatorzy: Poetyfikator, Moderator, Weryfikator, Zasłużeni przyjaciele
Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak prowadzicie sprzedaż książek na spotkaniach autorskich?mrs.durst1 pisze: Czeka mnie duże wydarzenie w mojej miejscowości i zakładam, że jeśli sama nie doplinuje sprzedaży to nikt za mnie tego nie zrobi. Szkoda by było zmarnować taką okazję.
Romecki pisze:Source of the post I w dodatku każdy Skarbowy może mieć w tej sprawie własne zdanie
Romecki pisze:Source of the post Jeśli to zmieścisz w 45 minut, 60 max - to może być, choć lepsze są spotkania interaktywne, gdzie publiczność może zadawać pytania.
Natomiast że sądzę, iz to program na 2 h, to dzieci wymiękną szybko - a spotkania z nimi to wyzwanie, bo po 15 minutach część nagle poczuje wolę bożą i siku, a po półgodzinie to wszyscy mogą mieć owsiki w wiadomej części organizmu, jeżeli gość przynudza
Z tego najbardziej atrakcyjny jest duży punkt 6, na nim - i może na pytaniach - bym oparł spotkanie, nie na prezentacji siebie. Ale ja się nie znam
/Aha, godzina max, jeśli z małymi dziećmi, serio./
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość