Przed użyciem zapoznaj się z treścią Regulaminu lub skonsultuj się z Moderatorem lub Adminem,
gdyż każde Forum niewłaściwie stosowane zagraża Twojemu życiu literackiemu i zdrowiu psychicznemu.

komentarze -

Działanie forum, prośby, zażalenia.

Moderatorzy: Poetyfikator, Moderator, Weryfikator, Zasłużeni przyjaciele

Awatar użytkownika
gebilis
Pisarz pokoleń
Posty: 1010
Rejestracja: sob 28 sie 2010, 15:07
OSTRZEŻENIA: 0
Płeć: Kobieta

komentarze -

Postautor: gebilis » sob 25 sie 2018, 09:53

Albo mi za jednym kliknięciem daje komentarz podwójnie, albo napis że w temacie jest jeszcze jeden komentarz (przed moim - jak rozumiem), ale go tak naprawdę nie ma i gdy chcę coś poprawić w słowie napisanym, kasuje mi całe słowo. Ja tylko tak mam? (tzn. mój komp) czy ktoś też? Bo u mnie to już któryś raz tak jest... :(


Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

Awatar użytkownika
Faraon
Imperator
Imperator
Posty: 4042
Rejestracja: pn 01 gru 2008, 21:13
OSTRZEŻENIA: 0
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Kontaktowanie:

komentarze -

Postautor: Faraon » sob 25 sie 2018, 12:48

Sprawdzone w innej przeglądarce lub na innym komputerze?
*

Zamierzamy jesienią zaktualizować forum do nowej wersji (razem ze zmianą skórki), liczymy, że to naprawi wiele błędów (też w wersji mobilnej).
Nie możemy zachować obecnego wyglądu, gdyż nie jest dostosowany do aktualizacji.



Awatar użytkownika
Eldil
Dusza pisarza
Posty: 549
Rejestracja: śr 15 mar 2017, 20:57
OSTRZEŻENIA: 0
Płeć: Mężczyzna

komentarze -

Postautor: Eldil » sob 25 sie 2018, 12:54

gebilis pisze:Source of the post Albo mi za jednym kliknięciem daje komentarz podwójnie, albo napis że w temacie jest jeszcze jeden komentarz (przed moim - jak rozumiem), ale go tak naprawdę nie ma i gdy chcę coś poprawić w słowie napisanym, kasuje mi całe słowo. Ja tylko tak mam? (tzn. mój komp) czy ktoś też? Bo u mnie to już któryś raz tak jest... :(

U mnie podobnie. Tzn jak klikam żeby wysłać, to nic się nie dzieje. Tyle że naprawdę poszło. Wtedy jeśli kliknę znów, to pojawia się informacja, że pojawił się nowy komentarz (ten mój), albo że nie mogę wysyłać postów jeden za drugim.
O ile się nie zapomnę, sprawdzam w drugim okienku, czy dany post, albo prywatna wiadomość, poszły.
Przeglądarka Chrome, Win7 i 10.


"Nic nie dzieje się dwa razy w ten sam sposób".
C. S. Lewis

Awatar użytkownika
uniwers
Debiutant
Debiutant
Posty: 495
Rejestracja: śr 25 cze 2008, 19:56
OSTRZEŻENIA: 0
Lokalizacja: Waldenburg i. Schl.
Płeć: Mężczyzna

komentarze -

Postautor: uniwers » sob 25 sie 2018, 13:28

Eldil pisze:Source of the post U mnie podobnie. Tzn jak klikam żeby wysłać, to nic się nie dzieje. Tyle że naprawdę poszło. Wtedy jeśli kliknę znów, to pojawia się informacja, że pojawił się nowy komentarz (ten mój), albo że nie mogę wysyłać postów jeden za drugim.


Mam to samo.

Added in 32 seconds:
Windows 7, Firefox 61.0.2.



Awatar użytkownika
gebilis
Pisarz pokoleń
Posty: 1010
Rejestracja: sob 28 sie 2010, 15:07
OSTRZEŻENIA: 0
Płeć: Kobieta

komentarze -

Postautor: gebilis » sob 25 sie 2018, 14:31

u mnie Opera , Windows 7


Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

Awatar użytkownika
P.Yonk
WModerator
WModerator
Posty: 1217
Rejestracja: sob 17 cze 2017, 20:08
OSTRZEŻENIA: 0
Lokalizacja: cukry.ozdobne.występy
Płeć: Mężczyzna

komentarze -

Postautor: P.Yonk » sob 25 sie 2018, 14:38

A widzicie, a trzeba Opera i Win 10 ;)
A tak serio, włączcie console w przeglądarce (F12 Chrome, Ctrl + Shift + I Opera) i sprawdźcie, czy nie pojawi się jakiś błąd - na czerwono.


"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia"
"Jem kamienie. Mają smak zębów."

Awatar użytkownika
gebilis
Pisarz pokoleń
Posty: 1010
Rejestracja: sob 28 sie 2010, 15:07
OSTRZEŻENIA: 0
Płeć: Kobieta

komentarze -

Postautor: gebilis » sob 25 sie 2018, 19:47

Odp. to coś takiego: www.google-analytics.com/analytics.js:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_ADBLOCKER


Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

Awatar użytkownika
Eldil
Dusza pisarza
Posty: 549
Rejestracja: śr 15 mar 2017, 20:57
OSTRZEŻENIA: 0
Płeć: Mężczyzna

komentarze -

Postautor: Eldil » sob 25 sie 2018, 20:08

+ ta witryna jest niedostępna + twoje żądanie nie zostało przetworzone.
Zwykle wtedy cofam - ratuje to wpisany przeze mnie tekst - i wysyłam znowu, wtedy działa. Inne strony tak nie robią.


"Nic nie dzieje się dwa razy w ten sam sposób".
C. S. Lewis

Awatar użytkownika
P.Yonk
WModerator
WModerator
Posty: 1217
Rejestracja: sob 17 cze 2017, 20:08
OSTRZEŻENIA: 0
Lokalizacja: cukry.ozdobne.występy
Płeć: Mężczyzna

komentarze -

Postautor: P.Yonk » sob 25 sie 2018, 20:34

gebilis pisze:Source of the post Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_ADBLOCKER
To w zasadzie wyjaśnia przyczynę. Na forum nie ma reklam, możesz adblocka wyłączyć? I sprawdzić czy się poprawiło?

W operze w ustawieniach, zarządzaj wyjątkami i dodaj adres forum do wyjątków. Choć ja nie mam, a działa normalnie.


"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia"
"Jem kamienie. Mają smak zębów."

Awatar użytkownika
gebilis
Pisarz pokoleń
Posty: 1010
Rejestracja: sob 28 sie 2010, 15:07
OSTRZEŻENIA: 0
Płeć: Kobieta

komentarze -

Postautor: gebilis » ndz 26 sie 2018, 09:39

Wyjątek zrobiony, a dubel tekstu znowu jest (choć teraz nie pokazał się komentarz o nowym poście) :( = "Hayrik" fragment 2/3 (obyczajówka, post-apo, melodramat, spin-off, wprawka)


Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz


Wróć do „Sprawy organizacyjne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość